HDZ-ov župan imao prometnu nesreću. Prije tri godine pijan se zabio u automobil s časnim sestrama

Autor:

31.10.2021., Vukovar - VUKOVAR - U povodu obiljezavanja Dana Svih svetih i Dusnog dana ministar obrane Mario Banozic polozio je vijenac na Memorijalnom groblju zrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, u zajednickom izaslanstvu Ministarstva obrane RH, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva hrvatskih branitelja i Vukovarsko – srijemske zupanije.   Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Davor Javorovic/PIXSELL

Iz Vukovarsko- srijemske županije potvrdili su u nedjelju da je župan Damir Dekanić bio sudionikom prometne nesreće koja se u subotu dogodila na županijskoj cesti između Andrijaševaca i Cerne, i to kao suvozač.

“Točno je da je župan Dekanić sinoć sudjelovao u prometnoj nesreći kao suvozač. Župan se osjeća dobro, iako je još uvijek pod stresom zbog nesreće čiji je bio sudionikom”, kazala je za Hinu županova glasnogovornica.

Dodala je kako će o detaljima cijelog događaja javnost izvijestiti u utorak, prvog radnog dana nakon uskrsnih blagdana.

Podsjetimo, Telegram je u svibnju 2019. pisao kako je Dekanić, koji je u to vrijeme bio voditelj Uprave vinkovačke podružnice Hrvatskih šuma, tada i član predsjedništva i županijskog odbora HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, te načelnik Općine Andrijaševci, u alkoholiziranom stanju, vozeći službeni automobil, sudjelovao u prometnoj nesreći.

Nesreća se dogodila 29. travnja 2019. oko 21.30 sati u mjestu Rokovci, a vukovarska policija tada je potvrdila da je Dekanić vozio pod utjecajem alkohola (1.06 g/kg). Nesreća se, objasnili su, dogodila u Rokovcima kod kućnog broja 1, u Ulici Blace, kada je udario u zadnji dio Renaulta đakovačkih registracijskih oznaka, koji je u tom trenutku nepropisno skretalo preko pune linije na kolni prilaz. U Renaultu su se nalazile četiri časne sestre iz Đakova, a jedna od njih lakše je ozlijeđena.

HDZ-ov načelnik pijan se zabio u automobil s časnim sestrama

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.