HDZ NA FEJSU Posrnuli Peđa poziva na sučeljavanje, a odrekao se premijerske kandidature. Da nije tužno, bilo bi smiješno

Autor:

09.04.2024., Slavonski Brod - Andrej Plenkovic na predizbornom skupu HDZ-a za parlamentarne izbore organiziran na Trgu Ivane Brlic Mazuranic. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Ivica Galovic/PIXSELL

HDZ odgovorio Grbinu: Abidicirao si, pobjegao, sad tražiš sučeljavanje

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin pozvao je u utorak premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića da izađe na sučeljavanje i odgovori na sva neugodna pitanja na koja osam godina izbjegava dati odgovor.

“Ako si spreman za sve izazove, ako kažeš da sam patuljak, ‘ajde, dođi, pokaži se, pokaži tu hrabrost koju imaš kad odlaziš na neke intervjue gdje ti prethodno dostave pitanja“, poručio je Grbin jučer.

Jutros je stigao odgovor HDZ-a na Facebooku

“Da nije tužno, bilo bi smiješno. Grbin zove na premijersko sučeljavanje, a unaprijed se odrekao premijerske kandidature!

Zadnjih tjedana posrnuli Peđa neprestano je varirao u svojim ambicijama. Prvo je ponosno tvrdio novinarima ”Da, gledate u novog premijera!”, potom je – ”hrabar” kakav jest – na konferenciji za medije odustao od premijerske kandidature i prepustio je Milanoviću, da bi na kraju izrazio ambiciju da postane predsjednik hrvatskog Sabora. Srećom da će hrvatski građani takve nepouzdane i neodgovorne SDP-ovce ostaviti u oporbi i u iduće 4 godine!

Poznato je da se Andrej Plenković rado odaziva na TV sučeljavanja.

I 2016. i 2020. bio je na debatama – i pobijedio na izborima. Očekivali smo da će Milanović dati ostavku i kandidirati se na izborima 2024. godine i na zakonit način, no on se prepao i sada pretendira biti premijer s mjesta predsjednika RH – mimo i Ustava i volje naroda”, piše u objavi na Facebooku.

GRBIN IZAZVAO PLENKOVIĆA ‘Pokaži tu hrabrost koju imaš kad odlaziš na intervjue gdje ti prethodno dostave pitanja’

Abdicirao kao predsjednik SDP-a, pobjegao iz 1. izborne jedinice

“U Hrvatskoj je već uvriježeno pravilo da se sučeljavaju dva premijerska kandidata. Peđa ne samo da nije kandidat za premijera, nego je i abdicirao s mjesta predsjednika SDP-a.

A prije toga je još i pobjegao iz I. izborne jedinice, u kojoj živi i u kojoj se tradicionalno natječu vodeći kandidati pozicije i opozicije.

Umjesto da u posljednji čas u panici zazivaju debatu – jer im ankete ne ide u prilog – neka se u SDP-u radije dogovore tko im je premijerski kandidat!”, stoji u objavi HDZ-a na njihovoj Facebook stranici.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.