HDZ: “Kampanjom protiv Krstičevića SDP obmanjuje javnost, što je s Kotromanovićem?”

Autor:

fah

hina

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) ustvrdila je u srijedu da je bivši ministar obrane Damir Krstičević pravo na kupnju stanova u centru Zagreba stekao temeljem svojih postignuća, a uz to vezane prozivke SDP-a nazvao je kampanjom besramnog obmanjivanja građana.

“Gnjevni što se ne mogu identificirati s postignućima Damira Krstičevića koji je kao ministar obrane više učinio za Hrvatsku vojsku i dignitet (hrvatskih) vojnika nego dvije njihove vlade skupa, SDP nastavlja svoju kampanju besramnog obmanjivanja građana”, stoji u objavi na Facebook profilu HDZ-a.

“S obzirom na dužnost zamjenika načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH, status (hrvatskog) branitelja, invalidnost kao posljedicu ranjavanja u Domovinskom ratu i broj članova zajedničkog kućanstva, Damir Krstičević je ostvario, kao i druge djelatne vojne osobe u HV-u i MORH-u, pravo na adekvatan stan na temelju Pravilnika o stambenom zbrinjavanju iz 1998. i suglasnosti ministra obrane”, dodaje se u objavi.

Uz poveznicu na tekst objavljen u Večernjem listu u prosincu 2011. pod naslovom “MORH tuži Kotromanovića (foto) zbog 50.676 kuna duga za smještaj”, iz HDZ-a poručuju: “Dok napadaju generala Krstičevića, možda bi bilo zgodno priupitati SDP-ovce – zašto pitanje o stambenom zbrinjavanju ne postave svom Anti Kotromanoviću, bivšem ministru obrane?”.

Članovi Predsjedništva SDP-a Arsen Bauk i Franko Vidović u srijedu su pozvali bivšeg ministra obrane Damira Krstičevića da se očituje o tekstu portala Index da je od MORH-a kupio dva stana u centru Zagreba za 136 tisuća kuna.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.