HBO odbacio tvrdnje da je snimanje “Euforije” bilo toksično

Autor:

Eddy Chen/HBO

Proteklog vikenda portal Daily Beast objavio je kako su uvjeti na snimanju druge sezone HBO serije ‘Euforija’ bili toliko loši da su ‘ljudi padali poput muha’. Na uvjete se nisu žalili glavni glumci već sporedni koji su o tome navodno obavijestili SAG-AFTRA, najveće američko sindikalno udruženje filmskih i televizijskih glumaca, gdje su naveli kako nisu dobivali na vrijeme obroke hrane, radili su duže od predviđenog, te su bili spriječeni u korištenju WC-a.

Jeda od tih sporednih glumaca izjavio je za portal Daily Beast kako je rekao odgovornima na snimanju „Molim vas, pustite me u wc, nemojte mi govoriti kako ne mogu ići tijekom sljedećih pola sata ili da ne mogu prigristi nešto a već je četiri sata ujutro. Izgledalo je kao da ne postojimo kao ljudi“.

Drugi glumac izjavio je kako je set serije ‘Euforija’ bio ‘najneorganiziraniji set’ na kojem je ikada bio. “Bilo je trenutaka kada su nam, nakon 14 sati, rekli ‘ovo je zadsnja scena, gotovo smo nakon ručka’ da bi nakon ručka čekali dva i pol sata i vratili se na snimanje. Situacija je bila toksična, mislim da tamo nitko nije bio sretan”, izjavio je za Daily Beast.

Glasnogovornik kompanije HBO odbacio je ove optužbe dok iz produkcije serije stižu tvrdnje kako se radilo na dobrobit glumaca i tehničkog osoblja pri čemu nisu kršeni protokoli. “Nije neobično da dramske serije imaju kompleksna snimanja, a COVID protokol tome dodaje još jedan sloj. Na otvorenoj smo vezi sa svim sindikatima, uključujući SAG-AFTRA. Nikada nije podnesen formalni prigovor”, navodi se u službenoj izjavi.

Prošli mjesec je Jacob Elordi, koji u seriji ‘Euforija’ glumi Natea Jacobsa, u intervjuu za ‘Hollywood Reporter’ rekao kako je bilo dana kada se radilo po 16 sati.

OZNAKE: Zendaya, euforija

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.