Hajduk pronašao zamjenu za Juranovića – iz Red Bull Salzburga stigao Darko Todorović

Darko Todorović je novi igrač Hajduka. Bosanskohercegovački reprezentativac stigao je na sezonsku posudbu iz Red Bull Salzburga, a Bili imaju pravo otkupa njegovog ugovora. Trener Igor Tudor tako je dobio zamjenu za Josipa Juranovića koji je ranije ovog mjeseca otišao u Legiju.

“Hajduk je jedna stepenica više u mojoj karijeri, znam gdje samo došao, svjestan sam što Hajduk ovdje znači i nadam se će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo.”, rekao je Todorović nakon potpisa ugovora.

23-godišnjak je profesionalnu karijeru počeo u tuzlanskog Slobodi, a potom je u ljeto 2018. godine za 450.000 eura preselio u Red Bull Salzburg. U aktualnom prvaku Austrije nije uspio ostaviti veći trag pa je prošlu sezonu proveo na posudbi u njemačkom drugoligašu Holstein Kielu za kojeg je upisao 9 nastupa. U nacionalnom dresu susjedne države odigrao je pak deset utakmica.


Osim Todorovića na Poljud je danas pristigao i desni bek Slobode iz Tuzle Asim Muratović. 19-godišnjak će se za početak priključiti drugoj momčadi Hajduka, a potpisao je ugovor na dvije sezone s mogućnosti produženja suradnje za još godinu dana. Premijerligašu BiH pripala je nepoznata odšteta te postotak od eventualnog budućeg transfera.

Komentiraj