Gwyneth Paltrow, poznata po zdravom životu, otkrila da je u pandemiji ‘pila sedam noći tjedno’

Gwyneth Paltrow je rođena 27. rujna 1972. godine u Los Angelesu, kao kći glumice Blythe Danner i redatelja Bruce Paltrowa. Danas slavi 50. rođendan. Uz uspjehe na filmskom platnu, Gwyneth je ljubila niz miljenika žena, a fanovi najviše pamte njezinu vezu s Bradom Pittom.

Sada je u braku s filmskim producentom i scenaristom Bradom Falchukom. Prije njega je bila 13 godina u braku s glazbenikom Chrisom Martinom iz grupe Coldplay s kojim je dobila sina Mosesa i kćer Apple. Upoznali su se 2002. u backstageu na njegovom koncertu, a godinu dana kasnije vjenčali. Nakon razvoda su ostali u prijateljskim odnosima i tvrdili da im je brak propao zbog pretrpanih rasporeda i nemogućnosti da više vremena provedu skupa. Ipak, Chris je svojedobno priznao da mu je teško bilo biti suprug slavne glumice, da je osjećao da nije dorastao tom izazovu, pogotovo jer je ona nekad bila s muškarcem poput Brada Pitta.

Inače, Gwyneth Paltrow poznata je kao netko tko vodi računa o svojoj ishrani, te konstantno promovira zdrav način života. Međutim, tijekom pandemije i karantene, suočena s velikim psihološkim pritiskom, odala se jednom od najčešćih poroka današnjice – alkoholu. Osim toga, u tom se periodu udebljala nevjerojatnih 6 kilograma.

“Pila sam sedam noći  tjedno, kuhala tjesteninu i jela kruh. Totalno sam skrenula s pravog puta”, objasnila je Gwyneth. Osim što je uživala u viskiju, glumica otkriva i da je osmilila svoje osobno piće. “Mislim, tko pije više pića sedam noći u tjednu? To nije zdravo. Volim viski i proizvodim fantastično piće koje se zove Buser Paltrow, a nazvala sna ga po djedu koji je volio razne viskije”,  priča glumica, te otkriva koja je tajna njenog fantastičnog viskija. “To je sjajni viski od kinoe iz destilerija u Tennesseeju, s javorovim sirupom i limunovim sokom. Svake noći popila sam dva takva viskija”, zaključila je Gwyneth.

Komentiraj