Grupa Queen od filma „Bohemian Rhapsody“ zaradi dnevno oko 100.000 eura

Autor:

press

Kako piše glazbeni portal music-news.com grupa Queen od filma „Bohemian Rhapsody“ zaradi dnevno preko 100.000 eura.

Film ‘Bohemian Rhapsody“ koji je premijerno prikazan 2018. godine podijelio je obožavatelje i kritičare, dokumentirajući put pokojnog frontmana Freddiea Mercurya od njegovog djetinjstva do pridruživanja bendu i vrhunca karijere.

Film je zaradio više od 900 milijuna dolara na blagajnama do danas, a prema najnovijim podacima koje je objavio spomenuti portal, preostali članovi benda Queen – Brian May, Roger Taylor i John Deacon, kao i zaklada Mercury, dobili su velik dio tog novca.

Kako izvještava Music News, u godini prije objavljivanja filma grupa Queen je prijavila dobit od oko 12 milijuna eura, da bi nakon filma ta dobit skočila na nešto više od 43 milijuna eura.

Prošle je godine gitarist grupe Queen Brian May pričao o potencijalu nastavka filma ‘Bohemian Rhapsody’, rekavši da on i ljudi koju su snimili film “zapravo ne misle da postoji mogućnost da se snimi još jedan film”, unatoč tome što su prilično ozbiljno pristupili toj ideji.

Nakon premijere filma Brian May je naglasio da to nije film o grupi Queen već o Freddieu Mercuryu te da je osnovna ideja filma bila da se  Freddieu iskaže poštovanje na način na koji bi on sam uživao ​​u tome. “Sve je tu, humor je tu, talent je tu, srce je tu. U ovom filmu ima puno suza i puno radosti. Takav je uvijek bio Freddie.”, izjavio je Brian May.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.