Grupa Kiss najavila spektakularni koncert na najhladnijem mjestu na planeti Zemlji

Nakon što su započeli svoju oproštajnu turneju „End of the road world tour“ u siječnju 2019. godine i održali 110 koncerata, turneja je bila prekinuta zbog pandemije izazvane COVIDOM-19. Potaknuti pozitivnim razvojem situacije i cjepivom protiv koronavirusa koje će uskoro krenuti u opticaj grupa Kiss najavila je nastavak svoje oproštajne karijere na kojoj će održati još 150 koncerata tijekom sljedeće godine, a koja uključuje i nastup na najhladnijem mjestu na Zemlji.

U intervjuu koji je nedavno dao radio stanici 95,5 KLOS frontman grupe Kiss Gene Simmons rekao je slijedeće:  “Već smo rezervirali koncerte po Europu na otvorenom. Većina koncerata je već rasprodana. Počinjemo u ljeto slijedeće godine. Cjepiva će biti dostupna svima, a po svemu sudeći  najkasnije do siječnja, veljače ili ožujka, a mi ćemo biti spremni nekoliko mjeseci nakon toga. I doslovno smo već rezervirali sto pedeset gradova. Nastavit ćemo ovu turneju, koju smo prekinuli nakon nastupa u sto deset gradova. Preostaje nam još stotinu i pedeset gradova, a možda i još više. Ne možete niti zamisliti što smo sve isplanirali.“ , izjavio je Simmons te najavio nastup i na najhladnijem mjestu na zemlji.

„Postoji jedno mjesto koje je najhladnije mjesto na Zemlji. Zamislite si da ćemo tamo napraviti show s još većom pirotehnikom nego što ste ikada vidjeli, jer tamo nema ničega. Ali to je sve što ću reći o tome.  Biti će to show na koji će svi željeti doći”.

Komentiraj