GROBARI “Južnu tribinu napali su domaći izdajnici i hrvatski plaćenici”

Cijela regija u četvrtak javlja o velikim neredima i tučnjavi koja se dogodila sinoć na nogometnoj utakmici između partizana i Crvene zvezde. U tučnjavi su sudjelovala i četiri Hrvata, od kojih su dvojica završila u bolnici s ozbiljnim ozljedama.

Novinar Partizanove klupske TV Željko Pantić rekao je da su u neredima sudjelovali članovi jednog kickboxing kluba iz Splita. Također, napominje se kako Splićani koji su sudjelovali u tučnjavi nisu povezani s niti jednim hrvatskim klubom.

Navijačka skupina Grobari na svom su Facebooku objavili osobnu iskaznicu jednog od Hrvata koji je sudjelovao u neredima. Jutarnji list piše kako su Hrvati koji su sudjelovali u tučnjavi Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Ante Firić i Damir Tovarović.

Firić se nalazi u Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu potvrdili sa kontuzijom glave, nagnječenjem mozga i ozljedom šake.

“Kako se ne bi i dalje širile dezinformacije Južna tribina sad se oglašava. Jučer je tijekom derbija napadnut Jug (ne samo Alkatraz, već i ostale grupe) od strane domaćih izdajnika i hrvatskih plaćenika. Priče kako je Jug napadnut zbog paljenja zastave Young Boys su netočne, zastave su stajale gdje i sve druge i nisu zapaljene.

Ta priča je laž i služila je samo kao paravan za napad te za daljnje kriminalne i političke igre. Ovo su Hrvati koji su bili plaćeni da napadnu Jug i Grobar”, stoji u priopćenju.

Да се даље не би шириле дезинформације Јужна Трибина сада се оглашава.Јуче је у току дербија нападнут Југ (не само Алка…

Posted by Јужна Страна on 14. prosinca 2017

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u četvrtak je priopćilo kako su u tučnjavi na nogometnoj utakmici sudjelovala četvorica hrvatskih državljana, protiv kojih nije proveden nikakav policijski postupak.

“Dvojica hrvatskih državljana nisu zatražila liječničku pomoć, jedan je zatražio te je u međuvremenu otpušten iz bolnice, dok se jedan hrvatski državljanin nalazi na neurokirurgiji Vojno medicinske akademije u Beogradu”, izvijestila je služba za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Komentiraj