Grmoja i Lešković predali kaznenu prijavu protiv Kirina

Gradski vijećnik grada Virovitice Darko Lešković (Most) i politički tajnik Nikola Grmoja u Općinskom državnom odvjetništvu predali su u utorak kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Ivice Kirina zbog sumnje u pomaganje u počinjenju kaznenog djela teške krađe i pronevjere.

Snimka predaje kaznene prijave objavljena je na Facebook stranici Mosta.

[UŽIVO] Gradski vijećnik grada Virovitice Darko Lešković (Most) i politički tajnik Nikola Grmoja u Općinskom državnom odvjetništvu predaju kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Ivice Kirina zbog sumnje u pomaganje u počinjenju kaznenog djela teške krađe i pronevjere.

Posted by MOST nezavisnih lista on Tuesday, June 18, 2019

Predsjednica Gradskog vijeća Virovitice Lahorka Weiss sazvala je za danas sjednicu na kojoj će tražiti objašnjenje slučaja Palm, a virovitička oporba najavljuje da će inzistirati na političkoj odgovornosti Ivice Kirina, prenosi N1.

Prvi dio aktualnog sata današnje sjednice biti će posvećen isključivo slučaju Palm pa će i oporba i HDZ-ovi vijećnici imati priliku pitati gradonačelnika Kirina kako je moguće da su iz gradskog proračuna nestajali milijuni kuna (navodno 17 milijuna), a da to nitko nije primijetio te što je točno prethodilo smrti Siniše Palma. Palm je, podsjetimo, prošlog ponedjeljka pronađen mrtav pokraj Save.

Komentiraj