GRADSKA SKUPŠTINA Aktivistice zasule zastupnike lecima

Patrik Macek/PIXSELL

Građani okupljeni oko inicijative ‘Samoborček’ zasuli su u utorak lecima zastupnike Skupštine Grada Zagreba.

Zastupnike su još jednom upozorili da je suprotno mišljenju zbora građana iznesenom na Vijeću gradske četvrti Trešnjevka Sjever, na kojem su izglasali da se zaustavi daljnja betonizacija Trešnjevke i očuvanje zelenih i rekreativnih zona uz na trasi bivše pruge Zagreb – Samobor, na istoj nastavljeno s radovima, javlja N1.

Letke su s galerije bacile dvije aktivistice, ali neplanirano propagandni materijali se nisu razasuli kako su trebali pa ih je većima pala na zastupnicu HDZ-a Dubravku Brezak Stamać.

Zagreb: Gradska skupština raspravlja o izvršenju proračuna za 2018. godinu 30.10.2018., Zagreb- Na dnevnom redu 17. sjednice Gradske skupstine Grada Zagreba je polugodisnji izvjestaj o izvrsenju Proracuna Grada Zagreba za 2018. godinu.
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Gradske skupštine, HDZ-ov Andrija Mikulić, najavio je da će inzistirati na tome da se utvrdi čiji je bio propust i da zbog današnjeg događaja neće dopustiti da itko na sljedećoj sjednici sjedi na galeriji.

“Neka ove dvije dame razmisle kakvu su štetu napravile onima koji su zaista htjeli biti prisutuni i kako se raspravlja na skupštini Grada Zagreba”, rekao je Mikulić.

Komentiraj