„Gori u paklu!“ izjavila je Courtney Love Jeffreyu Epsteinu

Glazbenica i udovica pjevača grupe Nirvana Kurta Cobaina Cortney Love nije mogla suzdržati bijes spram Jeffrey Epsetina jer je u njegovoj bilježnici pronađeno i njezino ime. Kontroverzni milijarder Epstein je umro u zatvoru prošle godine čekajući suđenje zbog optužbi za seksualno zlostavljanje maloljetnih djevojčica kao i optužbi za trgovanje maloljetnim djevojčicama.

Tako je Cortney Love na Twitteru napisala: „Što se moga imena tiče koje se našlo u Epsteinovom adresaru, doista je jezivo što sam se našla u njemu. Nisam ga poznavala, niti sam ga ikada upoznala, niti sam znala tko je. Navodno je sakupljao brojeve slavnih. Kraj. Nadam se da će gorjeti u Avicijevom paklu“ – Napisala je Cortney.

Inače Netflix je nedavno emitirao četverodijelnu dokumentarnu seriju „Jeffrey Epstein: Filthy Rich“ kroz koju je ispričana priča o ovom kontroverznom milijarderu, a koje uključuje i svjedočanstvo brojnih žena koje su svjedočile protiv njega. U opisu serije stoji da je sve do uhićenja 2019. godine Epstein desetljećima maltretirao žene i maloljetne djevojke istovremeno tvoreći mrežu svojih pomagača koji su radili na prikrivanje njegovih zločina.

Komentiraj