Glumci žele filmsku verziju serije “Prijatelji”, producenti odbijaju

Jennifer Aniston objasnila je zašto se film „Prijatelji“, temeljen na istoimenoj seriji, neće snimiti, a čini se da glumci nisu za to krivi.

Američka glumica, koja je glumila Rachel Green u sitcom hitu 90-ih, objasnila je da su David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox i Matt LeBlanc bili spremni ponovno se okupiti, ovog puta na velikom ekranu, ali producenti serije nisu bili zainteresirani za filmsku verziju „Prijatelja“.

Jennifer Aniston je objasnila “Naši producenti to ne bi željeli, ne bi nam dopustili. Gledajte, naša želja nije bila upitna jer su naši obožavatelji to jako željeli”. Na pitanje bi li svih šest prijatelja bilo uključeno u film, rekla je u magazinu Variety “Ovisi. Nismo svi zajedno  sjedili u sobi. Bi li voljeli nešto zajedno napravili? Da. Bilo bi zabavno“. Dodala je “Možda je bolje ovako, ali nikad nećemo znati. ”

Ova izjava dolazi nakon što je Jennifer Aniston priznala da bi ponovno pokretanje serije „Prijatelji“ potencijalno moglo ugroziti naslijeđe te serije. Nakon što se ponovno okupila sa ostalim zvijezdama kako bi obilježila 25. obljetnicu serije, objasnila je: “Doista mislim da ako postoji ideja da dođe do ponovnog pokretanja serije, to neće biti ni približno dobro kao što je bilo”, rekla je rekao je. “Pa zašto to učiniti? To bi je upropastilo”.

Komentiraj