Glavnu ulogu u filmu ‘Zvijezda je rođena“ trebala je umjesto Lady Gage glumiti Adele

Autor:

Press/Alasdair McLellan

Glumac i redatelj Bradley Cooper je otkrio da je razmišljao da Adele glumi s njim u filmu ‘Zvijezda je rođena’ ali se ipak odlučio za Lady Gagu.

Bradley Cooper je debitirao kao filmski redatelj romantičnom glazbenom dramom iz 2018. ‘Zvijezda je rođena’ u kojoj je glumio propalog country rock pjevača Jacka nasuprot pjevačice u usponu Ally koju je glumila Lady Gaga.

Nedavno je na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari otkrio kako je neko vrijeme razmišljao da glavnu žensku ulogu u filmu Zvijezda je rođena’ dodjeli Adele.

Razmišljao sam o Adele neko vrijeme. U filmu se jasno vidi kako karijera glavnog lika ne ide u dobrom smjeru, potom odlazi u inozemstvu gdje upoznaje ženu koju je trebala glumiti Adele ali ta ideja ipak nije zaživjela.“

Poznato je da je tu ulogu prvo dobila Beyoncé ali je morala odustati, čega se u razgovoru prisjetio Cooper: “Bila je nevjerojatna. I super smo krenuli ali odjednom više nije išlo. Sjećam se da sam bio strašno nervozan i da sam stalno kašljao pred njom.“, priznao je Cooper koji je između ostalog rekao i da je za glavnu mušku ulogu htio pozvati Jacka Whitea ali je i od njega odustao.

Iako Adele još uvijek nije ostvarila niti jednu filmsku ulogu, nedavno je u intervjuu za Vanity Faire ispričala kako bi rado glumila, te rekla: “Ima jedan film koji jako želim snimiti, ali tip čiji bi to bio film nije psihički spreman napisati scenarij za njega. S vremena na vrijeme ga gnjavim zbog toga, ali on jednostavno još nije spreman. I to je jedina uloga koju želim jer mislim da bi bio uspješan. Mislim da bih bila jako, jako, jako dobra u tome.” Ništa više od toga nije htjela otkriti.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.