Film & glazba
Decoration icon

Daniel Craig

Glavna tema društvenih mreža je Daniel Craig i njegova nova frizura

Autor:

Rachel Weisz, left, and Daniel Craig attend The Albies, hosted by the Clooney Foundation for Justice, at the New York Public Library, Thursday, Sept. 28, 2023, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Evan Agostini/Invision/AP

Daniel Craig pojavio se u četvrtak sa svojom suprugom Rachel Weisz u New Yorku na dodjeli nagrada Albie Awards u organizaciji „Fondacije za pravdu“ Georgea Cloooneya. Ono po čemu je bio zapažen njegov dolazak bila je njegova nova frizura. To je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama gdje su obožavatelji zaključili kako se Craig ponovo priprema na ulogu Benoita Blanca u franšizi „Nož u leđa“.

„Klasičan Benoit Blanc potez“, napisao je jedan obožavatelj na Twitteru dok je drugi obožavatelj na Instagramu napisao „Sviđa mi se nijansa kose. Pristaje mu kao što mu pristaje plavo odijelo“.

Tom su događaju u New Yorku prisustvovali Viola Davis, Mary J. Blige, Kate Moss, Mark Ronson i Jodie Turner-Smith.

Daniel Craig i Rachel Weisz upoznali su se 1994. godine kada su glumili zajedno uu kazališnoj predstavi. Službeno su ušli u vezu 2010. godine a godinu dana kasnije su se vjenčali. Oboje imaju djecu iz prethodnih veza a zajedničko dijete dobili su 2018. godine. Craig ima kći s Fionm Loudon dok Rachel Weisz ima sina iz braka s redateljem Darrenom Aronofskyim.

Daniel Craig napustio je ulogu Jamesa Bonda s filmom „No Time to Die“ te će slijedeći film u kojem će glumiti biti povjesna drama „Queer“ redatelja Luca Guadagnina dok je Rachel Weisz glumila u seriji „Dead Ringers“ u kojem je glumila dvostruku ulogu, sestre blizanke Elliot i Beverly Mantle.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.