GITARIST BENDA U2 The Edge zna tajnu čvrstog braka

Autor:

Ron Sachs

The Edge, gitarist benda U2 (62) i njegova 22 godine mlađa supruga Morleigh Steinberg, u razgovoru za People otkrili su tajnu njihova skladnog braka koji traje više od dva desetljeća dok mu je odana počast tijekom svečanosti HEART Gala u klinici Venice Family u Los Angelesu.
“Velika stvar za nas je to što smo prijatelji i što se slažemo. Prije nego što smo se zaljubili dobro smo se upoznali, ali i dalje se zaljubljujemo jedno u drugoga. To se ne događa samo jednom, nego stalno” rekao je The Edge, čije je pravo ime David Evans.
Njegova supruga Morleigh Steinberg, koreografkinja, plesačica i redateljica, potvrdila je njegove riječi: ”To je istina”.
Bračnom paru uručena je nagrada HEART Award za njihov doprinos klinici Venice Family koja pruža sveobuhvatnu, visokokvalitetnu zdravstvenu skrb, besplatnu hranu i zdravstveno osiguranje za više od 45.000 ljudi.
“Zaista smo počašćeni što smo došli na ovu dodjelu nagrade. Oduševljeni što možemo pomoći na bilo koji način. Mi smo velika podrška klinici i to je vrlo važno”, rekao je The Edge.
Njegova supruga je odrasla u tom dijelu Los Angelesa i naglasila je da je ta nagrada “san” i da su ona i njezin suprug “sretni što možemo pomoći”.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.