GENTLEMAN’S FAIR Prva tribina na temu ‘Sve zbog jednog muškarca’

Autor:

facebook.com

Gentleman’s fair Zagreb krenuo je sa serijom najava, prva tribina na temu ‘Sve zbog jednog muškarca’ će se održati ove srijede 20. ožujka u Boogie klubu.

Ako ste se ikad pitali ili bolje rečeno pitale, gdje su nestali gentlemani i ima li ih još uvijek među živima, Boris Štok, Miran Kurspahić, Hrvoje Dumančić, Alen Kolbas i Aljoša Šerić će pokušati odgovoriti na ovo i slična pitanja. Moderator tribine je Dean Sinovčić, filmski kritičar i novinar. Kroz svoje poslove, svakodnevicu, odgoj i poznavanje bontona te raznorazne situacije, dečki će govoriti o svojim iskustvima i viđenjima pojma gentleman. Oni će pokušati odgovoriti i na pitanja poput postoji li danas pravi gentleman, hoće li s budućim generacijama kavalirstvo izumrijeti?…

Gentleman’s fair Zagreb, sajam “svijeta” modernog muškarca će se održati od 5. rujna do 8. rujna na cijelom prostoru Gliptoteke (Zagreb), a bit će podijeljen na sljedeće zone: Lifestyle & Fashion, Sport & Wellness, Man’s gadgets, Outdoor & Adventure, Art is passion, Auto – Moto, Gourmet Gentleman’s Club.

Posjetite tribinu ‘Sve zbog jednog muškarca’, od 21 sat tribina se pretvara u TANCERAJ DJ party, gdje zabave sigurno neće nedostajati. Ulaz na ovo interesantno događanje je besplatan.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.