GENTLEMAN’S FAIR Prva tribina na temu ‘Sve zbog jednog muškarca’

facebook.com

Gentleman’s fair Zagreb krenuo je sa serijom najava, prva tribina na temu ‘Sve zbog jednog muškarca’ će se održati ove srijede 20. ožujka u Boogie klubu.

Ako ste se ikad pitali ili bolje rečeno pitale, gdje su nestali gentlemani i ima li ih još uvijek među živima, Boris Štok, Miran Kurspahić, Hrvoje Dumančić, Alen Kolbas i Aljoša Šerić će pokušati odgovoriti na ovo i slična pitanja. Moderator tribine je Dean Sinovčić, filmski kritičar i novinar. Kroz svoje poslove, svakodnevicu, odgoj i poznavanje bontona te raznorazne situacije, dečki će govoriti o svojim iskustvima i viđenjima pojma gentleman. Oni će pokušati odgovoriti i na pitanja poput postoji li danas pravi gentleman, hoće li s budućim generacijama kavalirstvo izumrijeti?…

Gentleman’s fair Zagreb, sajam “svijeta” modernog muškarca će se održati od 5. rujna do 8. rujna na cijelom prostoru Gliptoteke (Zagreb), a bit će podijeljen na sljedeće zone: Lifestyle & Fashion, Sport & Wellness, Man’s gadgets, Outdoor & Adventure, Art is passion, Auto – Moto, Gourmet Gentleman’s Club.

Posjetite tribinu ‘Sve zbog jednog muškarca’, od 21 sat tribina se pretvara u TANCERAJ DJ party, gdje zabave sigurno neće nedostajati. Ulaz na ovo interesantno događanje je besplatan.

Komentiraj