FUTSAL DINAMO Totalni hit: Rasprodano! Olmissum, majstorica za naslov… Bit će spektakl

Autor:

06.05.2024., Dom sportova, Zagreb - Druga utakmica finala SuperSport HMNL-a: MNK Futsal Dinamo - MNK Olmissum. navijaci Dinama, Bad Blue Boysi Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Ostalo je još tek 100-tinjak ulaznica koje se fizički mogu kupiti u BBB Fan Shopu (Ilica 37), CB Jet Staru (Trg Ivana Kukuljevića 5) i CB Pointu (Trg Krešimira Ćosića 11)


Dinamo je osvojio HNL, s Rijekom se bori za kup (tekstualni prijenos uživo pratite na Nacional.hr), a i Futsal Dinamo je na korak do naslova.

Jednako kao i Olmissum. Što znači da imamo majstoricu. Što znači: finale doigravanja. Što znači: jedna utakmica koja odlučuje sve, peta utakmica finala za – prvaka Hrvatske.

Igra se u petak u ‘Draženovom domu’ u petal od 20 sati i 15 minuta i bit će košnica, ludnica, futsal groznica. Jer: sve online ulaznice su rasprodane.

A to je 80 posto ukupnog kontingenta očigledno silno dragocjenih što virtualnih, što stvarnih papirića. Ono što je ostalo (a govorimo o nekih stotinjak ulaznica) oni sretnici koji stignu na vrijeme morat će kupiti – fizički.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Lovu u džep i stani u red. Lokacije su tri: BBB Fan Shop (Ilica 37), CB Jet Star (Trg Ivana Kukuljevića 5) i CB Point (Trg Krešimira Ćosića 11).

Triler na triler. Jer Dinamo je u Omišu do druge pobjede u finalnoj seriji došao kroz izvođenjr šesteraca. Nakon regularnog dijela i produžetaka koji su završeni 3:3.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

OZNAKE:

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.