Gotovo je! Futsal Dinamo osvojio svoj prvi naslov prvaka u povijesti! Pogledajte atmosferu iz Cibone

U rasprodanoj dvorani KC Dražen Petrović u ponedjeljak se igra četvrta utakmica četvrtoj utakmici finalne serije između MNK Futsal Dinamo i MNK Olmissum. Dinamo vodi u seriji 2:1 i ako danas bude slavio, prvi će put postati prvak Hrvatske.

U prvoj utakmici finalne serije, ranije u Omišu, Olmissum je slavio s 2:1. Dinamo je bio uspješniji u drugoj utakmici finala, također u Omišu, pobijedio je s 4:2. Dinamo je slavio i u trećoj utakmici finala, prvoj u Zagrebu, sa 6:2 te došao na pobjedu od naslova prvaka.

Utakmica je počela oprezno i čvrsto. U 6. minuti Piplica je sjajno dvaput obranio pokušaje Kuraje i Pavića. Minutu kasnije Postružin je prošao po lijevoj strani i lijevom nogom gađao dalji kut omiškog gola te pogodio vratnicu. Čekol je u 10. minuti snažno pucao, ali Čizmić upisuje obranu.

U 12. minuti totalna ludnica u Ciboni – Dinamo je poveo. Kristijan Postružin zabio je za 1:0 – korner je izveo Filip Novak, a Postružin je bio nečuvan na pet metara i pogodio za vodstvo Dinama.

Pokušvaali su odmah gosti uzvratiti, Sekulić je pogodio stativu, a Jurlinin udarac otišao je malo iznad grede.

Sjajan pogodak zabio je Perić u 15. minuti. Novi ubačaj iz kornera, kojeg je Perić dočekao volejem i odlično zabio za 2:0.

Navijači Dinama glasno bodre svoje igrače, atmosfera je odlična. Među transparentima se mogao vidjeti i jedan s likom kardinala Alojzija Stepinca.

Čizmić je u 27. minuti dobio crveni jer je uhvatio za nogu igrača Dinama koji je išao prema golu. Samo minutu kasnije na 3:0 povisuje Tihomir Novak.

Nakon greške Moura je napravio šesti akumulirani prekršaj Olmissuma. Udarac Čekola obranio je Bilandžić.

Pet minuta prije kraja susreta Marko Kuraja zabija za 3:1. Sekulić ga je pronašao na drugoj vratnici, a ovaj isprve zabio loptu iz blizine u mrežu Piplice. Jurlina je pokušao iz daljine, ali obranio je Piplica u 37. minuti.

Pogledajte sjajnu atmosferu u Ciboni:

Komentiraj

nacional banner
nacional banner