facebook.com

FULIRANJE Adventsku zabavu potražite na Strossmayerovom trgu

Međunarodni glazbeni program na dvije pozornice uz više od 80 izvođača, više od 160 sati glazbe, interaktivni sadržaji za djecu, prvi virtualni bor, slasni zalogaji sa svih strana svijeta, i besplatan doček Nove godine uz jedan od najpoznatijih svjetskih labela elektronske glazbe Defected, samo su neki od sadržaja koji nestrpljivo očekuju posjetitelje na ovogodišnjem ‘Fuliranju’. 

Na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 29. studenoga do 1.1.2019. godine u organizaciji agencije The Adriatic Coasting očekuje nas sjajan glazbeni program uz poznate strane i domaće DJ snage kao što su Danny Krivit, koji nastupa u petak 30. studenog od 20 sati, tu su još Andy Daniell, Justin Robertson, Big Danny Kane, Dean Sunshine Smith, Bobby Beige i Todd Terry, dobitnik nagrade Grammy koji nas uvodi u Novu godinu.

Tu su i hrvatski DJ-i, PEZNT, BlackSoul i drugi, a ženske snage Rea, Babilonska, Ines i Remi iz Elementala pripremaju poseban program za Badnjak. Svjetska senzacija,
Queen Real Tribute Band, dolazi 8. prosinca i po prvi put nastupa u Zagrebu na otvorenom.

Ljubitelji klasike uživat će u izvedbama studenata Muzičke akademije Zagreb ponedjeljkom od 12 do 16 sati, a program će obogatiti i sedam live nastupa. Druga pozornica Schmeck by BSH events, priprema stand up program, kvizove i disko večeri.

Kreativna ponuda sa svih strana svijeta u mesnim, ribljim, vegetarijanskim i veganskim varijantama zapalit će ‘Fuliranje’. S nama su i poznati Chefovi: Mario Mihelj, Dino Galvagno, Marko Palfi, Marin Medak i Vid Nikolić. Uz tradicionalnu zimsku hranu i recepte iz svih krajeva svijeta, ne smijemo zaboraviti The Garden Brewery, koji je posebno za ovu priliku pripremio Rosemary Julebryg božićno pivo.

Za najmlađe goste malih spremna je Tvornica Djeda Božićnjaka s maštovitim radionicama i predstavama. Nedjeljom se pjeva s dječjim zborovima, a mali finalisti Međunarodnog dječjeg festivala ‘Čarobna Frula’ nastupaju 2. prosinca od 10.30 do 12 sati, uoči finalnog natjecanja u KD Lisinski. Tu je i prostor shopa Here Be Dragons, gaming zona Sancta Domenica Playstation, ski simulator Triglav, a u Samsungovoj kupoli možete kreirajte AR verziju sebe.

Čarobne trenutke možete uhvatiti na jednom od photo pointova: zavirite u gigantsku čarapu Tele2, modno zafulirajte na Arena Centar photo corneru, ukradite poljubac na Kissing pointu Radija 101, a tu su i drugi punktovi koji nude zabavu i različite free time aktivnosti. 

Za kraj, ‘Fuliranje’ s ponosom ističe prošlogodišnju titulu najboljeg zagrebačkog adventskog događanja (po izboru posjetitelja web stranice TZ grada Zagreba).

Komentiraj