‘Fra Ma Fu’: Raspisan natječaj za najbolju reportažu u 2020.

Autor:

Pixabay

Hrvatsko novinarsko društvo (HND) i Studijski institut za novinarstvo, kulturu i obrazovanje (SINKO) raspisali su natječaj za dodjelu nagrade ‘Fra Ma Fu’ za najbolje novinarske radove reportaže obavljene u 2020. godini.

Rok za prijavu na natječaj je do 15. svibnja 2021. godine, a pravo sudjelovanja imaju novinari i novinarke iz Hrvatske čije su reportaže objavljene u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. u novinama i na internetskim portalima.

Svaki autor ili autorica mogu sudjelovati samo s jednom reportažom, a uz pisani prijedlog i biografiju autora, treba priložiti linkove i PDF-skenove kandidiranih tekstova ako su objavljeni u tiskanim izdanjima.

Autore mogu predlagati pojedinci, uredništva, ogranci, zborovi i županijska vijeća HND-a, ocjenjivačka skupina i sami autori.

Nagrađuje se u tri razine, a dobitnicima će nagrade biti uručene na otvaranju 7. Fra Ma Fu festivala u Daruvaru najavljenom za 2. listopada 2021. O nagradama odlučuje ocjenjivačka skupina koju imenuje direkcija ‘Fra Ma Fu’ festivala.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.