Bojan Zibar

FOTO, VIDEO: Matija Cvek održao koncert na premijeri animiranog filma ‘Korgi’

Na prvom prikazivanju animiranog filma ‘Korgi: Kraljevski pas velikog srca’, Matija Cvek održao je mini koncert u Kaptol Boutique Cinema, gdje je uživo izveo naslovnu pjesmu ovog crtića.

Okupljeni roditelji i mališani su zajedno s njim pjevali stihove pjesme ‘Ako nađem nekoga’, ali i ostale njegove hitove.

U zgodama kraljevskog psa na kino platnu uživali su Bojana Gregorić Vejzović, Iva Radić, Branka Krstulović, Antonija Stupar Jurkin, Frano Ridjan, Mirjana Mikulec, Ivica Zadro, Antonija Šola. Opće oduševljenje među mališanima, ali i njihovim roditeljima nastalo je kada su na premijeru došli korgi psi iz uzgajivačnica Red Foxfire i Beautiful Joy Of Life. Veseli psi su sudjelovali u snimanju spota za naslovnu pjesmu, a dali su i poseban ugođaj premijeri.

Od redatelja koji nam je donio animirane hitove poput ‘Sammy na putu oko svijeta’ i ‘Mali Bigfoot’ došao je ‘Korgi’. Nestašni i radoznali kraljevski pas Rex koji na svom uzbudljivom putovanju, dok se pokušava vratiti vlasnici, upoznaje različite likove i nađe ljubav,  oduševio je i dirnuo srca svih gledatelja. Poznati glumci poput Judite Franković Brdar, Luke Bulovića, Janka Rakoša, Antonije Šole, Radovana Ruždjaka, Ljubomira Kerekeša, komičara Ivana Šarića i voditelja Frane Ridjana posudili su glasove simpatičnim likovima.

Komentiraj