Klapa Rišpet

FOTO: VIDEO: Doris Dragović i Klapa Rišpet snimili romantičan klapski duet

Nakon velikog uspjeha s hitom ‘Kad iman tebe’, Klapa Rišpet nastavlja niz novom uspješnicom naziva ‘Jedina jubav moga života’.

Ovog puta legendarna klapa predvođena Ivom Amulićem udružila je glasove s glazbenom divom – Doris Dragović.

Nakon dugo godina čekanja Doris Dragović i Klapa Rišpet snimili su svoju prvu zajedničku baladu te za snimanje spota odabrali svoj rodni grad Split. Svi koji su već čuli ovu pjesmu jednoglasno se složili da je ovo najljepši klapski ljubavni duet i jedna od najboljih pjesama klape Rišpet.

Nakon prošlog veselijeg hita, Pero Kozomara, skladatelj najvećih uspješnica klape Rišpet ovog puta se odlučio na klasičnu klapsku baladu, gdje je ovog puta udružio snage s Robertom Pilepićem koji potpisuje i stihove pjesme.

“Rišpet uvijek fura ljubav, ljubav i samo ljubav i tako je naravno i ovoga puta. Ovo je pisma o sreći, o tome kako si pronašao ljubav svog života, o onim lipim osjećajima koje djeliš sa svojim partnerom, sa osobom svoga života, svi oni poljupci i dodiri nekako su smješteni u ovoj pismi, ovo je zapravo velika oda ljubavi i zaljubljenosti. Svi koji vole nekoga vjerujem da će pronaći dio sebe u ovoj pjesmi. Ne moram niti govoriti koliki mi znači i koliko sam počašćen što je jedna od najvećih diva, legendarna Doris Dragović snimila duet sa Rišpetom“, objasnio je Pero Kozomara.

“Pero Kozomara i Ivo Amulić moji su dugogodišnji prijatelji i kolege. O glazbenom talentu, jednog i drugog, nemoguće je ispričati u nekoliko rečenica, mogu samo reći da su neupitni i veliki. I klapa Rišpet jest itekako vrijedna glazbenog divljenja. Licu pjesme, posebnu ljepotu dodao je i mladi splitski aranžer Leo Škaro. Kada sve ovo spojite, dobijete prekrasne trenutke rada i suradnje koji su neponovljivi. Sama pjesma ‘Jedina jubav moga života’ vraća me na izvor i podsjeća na zlatne godine splitskih terasa i festivala“, rekla je o suradnji Doris Dragović.

Komentiraj