FOTO: TWINS Proljetno–ljetna kolekcija vizija je slavonskog safari looka

Autor:

Daria Cikač

Modnim pričama najvećih hrvatskih dizajnera, ove sezone na pisti BIPA FASHION.HR-a pridružit će se i ona dizajnerskog dvojca Twins.

Modni brand predstavlja novu kolekciju za koju su inspiraciju potražili, tipično za njih, u mjestima za koje ih vežu uspomene. U vječnu temu, Slavoniju, ove se sezone upleo i afrički kontinent.

Proljetno–ljetna kolekcija vizija je slavonskog safari looka, a kao i uvijek do sada, dvojac novim kreacijama želi poslati poruku, jer modu smatraju odrazom vremena u kojem žive.

Domagoj Štimac i Damir Begović, koji se kriju iza popularnog branda u novoj kolekciji posebnu su pažnju posvetili detaljima na koje su utrošeni sati ručnog rada te koji podsjećaju na originalne slavonske materijale i uzorke.

“Pri stvaranju ovih kreacija na umu smo imali činjenicu da želimo stvarati komade koje će djevojke i žene voljeti zauvijek, a budući da smo obojica podrijetlom Slavonci i da nam je Slavonija u krvi, kao takva je neiscrpna inspiracija u svakom segmentu kreativnog stvaranja”, objašnjavaju Domagoj Štimac i Damir Begović.

Pprije nadolazećeg BIPA FASHION.HR-a pokazali su mali dio najnovije kolekcije za proljeće/ljeto 2018 koja je zaživjela u zagasitim, safari bojama.

Talentirani dizajnerski duo nove generacije svoju će slavonsko-afričku avanturu ispričati u četvrtak (22. ožujka) u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Fotografija: Daria Cikač

Model: Ana Begović (Talia Model)

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.