FOTO: BIPA FASHION.HR ovog ožujka na tri velike lokacije

Autor:

BIPA FASHION.HR

Vrhunac modne sezone u prvoj polovici godine obilježit će nacionalni tjedan mode BIPA FASHION.HR, koji se održava od 15. do 24. ožujka i to na čak tri lokacije.

Program će 15. ožujka otvoriti hvaljeni modni dvojac I-GLE, čiji brand ima gotovo kultni status među mnogim poznavateljima mode. Samostalne revije Ivice Skoke i Roberta Severa, već su sezonama revije za koje se traži pozivnica više i koje iz prvog reda prate najpoznatija lica naše scene. U službenom programu svoje će nove kolekcije predstaviti i dobro nam znana dizajnerska imena: Arileo, Klisab, Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Price on Request, Morana Krklec, Anthony Avangard.

Nova imena koja će po prvi put ove sezone predstaviti svoje kolekcije u sklopu BIPA FASHION.HR-a su: Marijana Cigić, pobjednica Fashion Incubatora, modni dvojac Twins te mlada i iznimno talentirana dizajnerica Jelena Holec. Svoje će kolekcije prikazati i dizajneri iz regije: poznati modni brand iz Srbije, Mates te duo Mateyaneira iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Bogat modni program i druga događanja u sklopu BIPA FASHION.HR-a održat će se u prostorima Gliptoteke Hrvatske Akademije znanosti i umjetnosti, Muzeju suvremene umjetnosti i na Zagrebačkom velesajmu.

Pogledajte fotogaleriju s najboljim trenucima iz prošle sezone.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.