FOTO: Splitski hotel Ora uspješno spaja rad i odmor

Ivan Ivanišević

Otkako je prije nešto više od godinu dana službeno otvorio svoja vrata, splitski hotel Ora na adresi Poljička cesta 26e postao je nezaobilazna postaja posjetiteljima šarmantnog grada pod Marjanom.

Zamišljen kao mjesto koje uspješno spaja rad i odmor, tzv. hollywork, ovaj hotel nove generacije mladih poslovnih ljudi koji uživaju u svom poslu i onome što rade, no uz posao traže i druge užitke. Velik naglasak stavljen je na elegantan i profinjen interijer, u modernom i pročišćenom prostoru, prevladavaju geometrijski oblici, efektni uzorci i upadljive boje, od kojih se najviše ističe kombinacija žarko žute i smirujuće sive boje. Sofisticiranosti i izuzetnoj skladnosti prostora pridonosi opuštajuća rasvjeta, sofisticiran dizajn, drveni materijali i izuzetna posvećenost detaljima.

Kao i kod uređenja interijera, jednaka pažnja posvećena je prilikom izrade gastronomske karte hotela, prave male rapsodije okusa, boja i mirisa. Od selekcije vrhunskog drniškog pršuta, domaće kobasice i dalmatinskog sira, do juhe od celera s dodatkom repova jadranskih kozica, tjestenina, ribljih delicija kao što je hrskavi filet lubina na kremi od karamelizirane cvjetače, odležani rib eye odrezak na posteljici od rukole, deserti…

Posebna ljubavno-gastronomska priča posjetitelje očekuje na Valentinovo, jer su se i u hotelu Ora potrudili obilježiti nadolazeći Dan zaljubljenih na najljepši mogući način.

Komentiraj