Cataleya

FOTO: Prva zajednička modna revija bračnog para Ješe privukla veliku pozornost

S posebno svečanim povodom, na dan kad se obilježava rođendan Kneževe palače, u Gradu Zadru je proteklog vikenda održana modna revija ‘Cataleya by Schwarzkopf & Silan’.

Dizajnerica koja stoji iza ovog poznatog zadarskog branda, Martina Ješe, među poznatim Hrvaticama ima brojne obožavateljice koje vole njezinu profinjenu eleganciju s daškom romantike.

Upravo takva je i aktualna kolekcija branda Cataleya koji je na reviji u Zadru predstavio žensku kolekciju u kojoj su uglavnom prisutne haljine i kombinezoni, a pravo iznenađenje na pisti bila je muška kolekcija za koju je zaslužan Vedran Ješe.

S velikim zanimanjem prvu samostalnu zajedničku reviju bračnog para Ješe u Zadru su pratili i poznati gosti: voditeljica Antonija Stupar Jurkin, glumica Tamara Šoletić, zadarski miljenik Duško Lokin, voditeljica Paula Sikirić, saborska zastupnica Grozdana Perić, poduzetnica Zdenka Zrilić i brojni drugi ljubitelji zadarskog modnog branda.

Proslavljeni zadarski košarkaši i nogometaši, sportske su terene na jedan dan zamijenili modnom pistom noseći komade iz najnovije linije Cataleya sport koju krasi vrhunska kvaliteta i udobnost. U stvaranju sportske linije sudjelovao je i poznati bivši nogometaš Vedran Ješe, koji je u modnom businessu najveća podrška supruzi Martini.

Ženske dio kolekcije ove sezone inspiriran je holivudskim glamurom, a naglašeni su ženstvenost, karakter i osobnost. Zadarska dizajnerica ne boji se poigravati s krojevima i bojama.

Vrhunska izrada i fokusiranost na detalje karakterizira modnu viziju Martine Ješe, koja je oduševila publiku u Zadru. Modeli koji savršeno naglašavaju liniju tijela odlično funkcioniraju i u dnevnim i u večernjim varijantama.

“Ja volim raditi odjeću u kojoj se žene osjećaju nesputano, slobodno, samouvjereno i koja stvara lijepe oblike zahvaljujući neobičnim potezima u konstrukciji. Žene koje vole Cataleya brand vole se osjećati posebno i vole komunicirati svoju osobnost kroz odijevanje i stil. Takva je i ova kolekcija koju smo prikazali u jedinstvenom prostoru stare kamene palače u mom prekrasnom rodnom Zadru. što mi je posebno drago“, izjavila je dizajnerica Martina Ješe nakon revije.

Komentiraj