Jubilarna obljetnica popularne emisije ‘Sport nedjeljom’ u produkciji Z1 televizije okupila je velik broj uspješnih predstavnika domaćeg sporta, politike i poduzetništva.

Sinoć je u prepunom ‘Opera’ klubu održana svečana proslava 500. emisije ‘Sport nedjeljom’, poznate domaće sportske televizijske emisije u Hrvatskoj. U svom sadržaju ‘Sport Nedjeljom’ obuhvaća gotovo sve sportove, prenoseći svojim gledateljima razne sportske priče i uspjehe od amaterskih do profesionalnih sportaša.

Od samih početaka ‘Sport Nedjeljom’ stvaraju Ante Breko – urednik i voditelj emisije i Vlado Turković – glavni producent emisije, a sinoćnja proslava protekla je u znaku podrške brojnih uspješnih sportaša, trenera, voditelja i novinara, ali i predstavnika iz političkog života Hrvatske.

“Jedna apsolutno velika večer za cijeli hrvatski sport. Sport nedjeljom kao jedina istinska hrvatska sportska emisija pokušava i vjerujemo uspješno završava posao promocije onog najvrjednijeg tkiva sportskog, a to su naši klubovi i naši sportaši. Kad smo vidjeli toliki broj ljudi na jednom mjestu znali smo da smo napravili pravi posao i da smo od naših sportaša dobili jedno veliko hvala. Mi smo bili ponosni tu večer i idemo dalje, jer ta potpora koju smo dobili sinoć daje nam snagu, elan i obvezu da i dalje ustrajemo u ovom što radimo, tj. da budemo još i bolji”, rekao je Ante Breko, urednik i voditelj emisije.

Osim brojnih čestitki i želja za novim poslovnim uspjesima, tijekom proslave dodijeljene su i nagrade sportskim klubovima GNK Dinamo, NK Osijek, KHL Medveščak i KK Cedevita te Hrvatskoj vaterpolo reprezentaciji za sportska i organizacijska postignuća u sportu.

Dario Šimić, Braća Sinković, Nikola Pokrivač, Boško Balaban, Marijo Možnik, Tin Srbić, Dražen Ladić, Ratko Štritof, Hrvoje Sep, Tomislav Paškvalin, Stojko Vranković, Zoran Primorac, Perica Bukić, Domagoj Pavlović, hokejaši Medveščaka, gradonačelnik Milan Bandić, izaslanik predsjednice Tomislav Madžar, samo su neki od gostiju koji su svojim dolaskom uveličali proslavu jubilarne 500. emisije, a koja će biti prikazana na Badnjak, 24. prosinca.

Komentiraj