FOTO Petorica uhićenih policajaca privedeni na sud

Autor:

30.11.2023., Zagreb - Privodjenje na Zupanijski sud petorice uhicenih policajaca zbog zloupoterebe polozaja i ovlasti. Osumnjiceni policijski sluzbenici ce rjesenjem nacelnika Policijske uprave sisacko-moslavacke biti udaljeni iz sluzbe, a osim podnosenja zahtjeva za pokretanjem disciplinskog postupka, nakon sto budu predani pritvorskom nadzorniku, protiv njih ce biti podnijeta i kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

Petorica policajaca osumnjičenih za zloupotrebu položaja i ovlasti, privedeno je na Županijski sud u Zagrebu. 

Policajci će rješenjem načelnika Policijske uprave sisačko-moslavačke biti udaljeni iz službe. Osim podnošenja zahtjeva za pokretanjem disciplinskog postupka, nakon što budu predani pritvorskom nadzorniku, protiv njih će biti podnijeta i kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Prema neslužbenim informacijama policajci se sumnjiče se da su početkom studenoga nakon akcije u Mošćenici kod Petrinje u kojoj su zapucali iz službenih pištolja neistinito prikazali činjenice u službenom izvješću kako bi izbjegli disciplinsku odgovornost, piše HRT.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.