FOTO: Otvoren najveći adidasov shop u Hrvatskoj

Autor:

Foto: Vedran Tolić // www.vedrantolic.com

adidas, svjetski proizvođač sportske odjeće i obuće, je u samom centru Zagreba otvorio vrata nove Kuće kreatora, najveće trgovine u Hrvatskoj te jedne od najvećih na području južne Europe.

Trgovina u kojoj zaljubljenici u sport i originalnost mogu pronaći sve što im je potrebno, proteže se na čak 837 kvadratnih metara prodajnog prostora, zapošljava 13 radnika i zauzima 3 kata zgrade na atraktivnoj lokaciji u Ilici 21.

Nova Kuća kreatora u potpunosti je posvećena sportu. Riječ je o mjestu u kojem svi zainteresirani mogu saznati sve što ih zanima vezano uz sportsku opremu i prepoznatljiv adidasov urbano-modni izričaj. Na prvom katu nalazi se ponuda za žene i djecu, dok je drugi kat posvećen muškarcima. U novoj trgovini, kupce očekuje bogat asortiman koji uključuje preko 1 200 adidas artikala iz raznih kategorija poput nogometa, trčanja, treninga i neizostavnog Originalsa.

“Od otvorenja adidasove podružnice u Zagrebu vrlo intenzivno, srčano i uspješno ulažemo u lokalno pozicioniranje brenda kroz marketing aktivnosti i širenje ponude naših proizvoda od sportskog Performance segmenta sve do obožavanog lifestyle segmenta Originalsa. Spomenutu distribuciju vršimo kroz veleprodajne kanale, trgovine naših partnera te vlastite trgovine poput ove koju danas otvaramo i koja predstavlja vrhunac našeg dosadašnjeg rada i ulaganja”, rekla je Ivana Mićin, Brand Activation Manager za Hrvatsku i Sloveniju.

“Upravo s otvorenjem ove trgovine na najbolji način možemo vidjeti kako maloprodaja prati strategiju naše kompanije. adidas je postavio jasan prioritet kada su u pitanju investicije, a one su vezane uz ključne europske gradove među kojima je i Zagreb. Također, posebno nam je drago što od danas hrvatski potrošači mogu dobiti uvid u potpuno novi koncept adidas trgovina, trgovina koja se nalaze u centru grada te imaju za cilj pretvoriti kupnju u uzbudljivo iskustvo”, izjavila je Rania Efthymiadi, Senior Manager Retail Activation za južnu Europu.

“Ova trgovina najsvjetliji je primjer adidasovog vlastitog retail okruženja na ovim prostorima, koji ne samo da zadovoljava tržišnu potrebu za još širim asortimanom, već održava i snagu brenda kako u Zagrebu tako u cijeloj regiji. Svi proizvodi u ovoj trgovini su pažljivo i selektivno odabrani tako da ljubitelji sporta i urbanog street stylea mogu pronaći nešto za sebe”, izjavio je David Dremelj, Senior District Manager za Hrvatsku i Sloveniju.

www.instagram.com/adidashrvatska

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.