FOTO: Otkrivena imena dizajnera nove sezone Bipa FASHION.HR-a

Autor:

Bipa FASHION.HR

Kraj listopada već je tradicionalno rezerviran za najveći modni događaj u regiji, tjedan mode Bipa FASHION.HR.

Lideri modne scene, poznati dizajneri i nova mlada talentirana imena obilježit će i ovu sezonu koja donosi brojna iznenađenja, nova imena i lokacije, a modna groznica počinje 19. listopada i trajat će do 27. listopada. Predstavljajući nove kolekcije najboljih hrvatskih dizajnera, iz sezone u sezonu, nestrpljivo se iščekuju imena koja će izaći na veliku modnu pistu. Nakon ogromnog uspjeha prošle sezone, čiji je vrhunac rezultirao i otvaranjem FASHION.HR pop up storea, uz novu lokaciju, velike novosti donosi i program 27. sezone.

Prenosimo dio priopćenja za javnost:

“Bipa FASHION.HR započet će revijama u kultnom prostoru Studentskog centra, a nastavit će se programom u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma.

Uz samostalne revije publici omiljenog Ivice Skoke te reviju Roberta Severa, jednog od najdugovječnijih dizajnera, s nestrpljenjem se iščekuje slavljenička revija kralja muške mode, Ivice Klarića. Proslava 15 godina rada dizajnera, čije je ime sinonim za modno majstorstvo i genijalnost, doživjet će vrhunac na reviji koja će zatvoriti posljednji dan tjedna mode. I ove sezone svoju će kolekciju predstaviti hvaljeni modni dvojac I-GLE, koji je prošli put revijom u prekrasnom ambijentu zagrebačke Gliptoteke, oduševio publiku, a posebno iznenađenje bit će revija Branke Donassy, ikone dizajnerske scene koja se vraća na pistu nakon par godina pauze. U službenom programu svoje će kolekcije predstaviti Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, KLISAB, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, Unaesthetik, Jelena Holec, Mateyaneira, Twins, a velika novost bit će nastup londonske dizajnerice hrvatskog podrijetla Staše Randall, koja će kolekciju svog branda Staša Design prvi put predstaviti u Hrvatskoj.

„Čeka nas izuzetno uzbudljiva sezona, jer donosimo bogat program, najpoznatija dizajnerska imena, a revije će se održavati na dvije lokacije. Uz našu stalnu lokaciju i modnu pistu na Zagrebačkom velesajmu, s kojom svake sezone podižemo produkcijske standarde, odabrali smo još jednu, izuzetno znakovitu lokaciju, Studentski centar. To je simbol kreativnog stvaralaštva i žarište mlade, nove snage i energije kojoj želimo dati krila na našoj modnoj sceni“, najavio je Vinko Filipić.

I ove će sezone revije pratiti bogati popratni program, a događaj godinama prati više od 200 novinara iz Hrvatske i regije. Program započinje revijama u Studentskom centru (19. listopada), a nastavlja se revijama u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma do 27. listopada“, piše u objavi.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.