FOTO: Organiziran H&M event koji je najavio Conscious Exclusive kolekciju 2018

Autor:

H&M Conscious Exclusive

H&M je najavio svoju 2018 Conscious Exclusive kolekciju, održavanjem zabave u Los Angelesu kojoj su, između ostalih, prisustvovale zvijezde kampanje, Christy Turlington Burns, Paris Jackson, Naomie Harris, Kate Bosworth i Amanda Seyfried.

Događanje kojem su prisustvovale mnoge zvijezde, organizirala je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u i održano je u ikonskoj vili Garcia House, koju je projektirao poznati američki arhitekt John Lautner.

“Večeras je bilo nevjerojatno vidjeti tako puno odjevnih predmeta iz Conscious Exclusive kolekcije na tako nadahnjujućim ljudima. Jako smo ponosni što kolekcija nastavlja biti tako izrazito inovativna – tako na primjer artikli od cvjetnog jacquarda i čipkaste haljine izrađene od ECONYL®-a zaista naglašavaju prekrasnu izradu i izraženu ženstvenost”, rekla je Ann-Sofie Johansson.

“Ponosna sam što sam dio H&M Conscious Exclusive kampanje. Sviđa mi se što je stvorena tako prekrasna i održiva moda, dok se istovremeno podiže svijest o tome što svi možemo učiniti kako bismo bolje zaštitili naš planet,” izjavila je Christy Turlington Burns.

Kolekcija nadahnuta prelijepim domom švedskih umjetnika Karin i Carla Larssona, s kraja 19. i početka 20. stoljeća, a bit će dostupna od 19. travnja ove godine.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.