Luka Smuk i Rajko Lukačić

FOTO: Održan vrlo posjećeni Hairstyle News festival 2018

Zagrebački Plaza Event Centar proteklog vikenda ugostio je najveći frizerski festival u Hrvatskoj – Hairstyle News festival 2018.

Stotine zainteresiranih posjetitelja imalo je priliku upoznati se s najnovijim frizerskim trendovima i tehnikama, najpopularnijim bojama za kosu, inovativnim profesionalnim proizvodima i opremom za frizerske salone, kao i vidjeti svoje frizerske uzore na festivalskoj pozornici.

Ovogodišnje jubilarno izdanje prošlo je u znaku velike frizerske zvijezde Ilham Mestour, koja je ovom prilikom prvi put gostovala u Hrvatskoj. Tijekom svoje bogate dvadesetogodišnje karijere, Ilham Mestour je surađivala s brojnim osobama iz svijeta showbusinessa, brandovima, manekenkama, sve do svjetski poznatih modnih dizajnera (Valentino, Gucci, Rick Owens, Max Mara, Givenchy, Azzedine Alaia, Calvin Klein, Agent Provocateur, Naomi Campbell, Imaan Hammam, Doutzen Kroes).

Jedna od najslavnijih svjetskih hair stilistica i kreativna direktorica pokazala je zavidno umijeće friziranja i stiliziranja u sklopu dvije održane revije – Beyond True Beauty i Street Salon.

Show je otvorila revija Street Salon koja je inspirirana razigranim i otkačenim stilom svjetskih modnih metropola, s trendy frizurama, najnovijim tehnikama šišanja i originalnim bojama za kosu. Na najbolji način predstavile su je dvije popularne influencerice i trendseterice Ella Dvornik i Kristina Šalinović.

Muškarci su došli na svoje kada se poznati zagrebački barber Marko Šimunović, vlasnik jednog od najoriginalnijih frizerskih salona i jedan od inicijalnih začetnika barber pokreta u Hrvatskoj, popeo s na veliku pozornicu.

Na kraju publiku je oduševila avangardna Beyond True Beauty kolekcija posvećena umjetničkom izražavanju u kojem ne postoje granice. Ekstravagantni hairstyling, originalne boje i nevjerojatna izvedba oduševili su brojne posjetitelje, a kao glavna zvijezda revije zasjala je prelijepa Iva Leko.

Komentiraj