FOTO: Objavljene fotografije Zdravka Mamića u Međugorju

Ivo Cagalj/PIXSELL

Prije nekoliko dana dio bosanskohercegovačkih medija objavio je da je Zdravko Mamić iz Međugorja pobjegao u Ujedinjene Arapske Emirate kako bi izbjegao moguće izručenje Hrvatskoj, a sam je Mamić tu informaciju demantirao.

U petak je fotograf Pixsella Ivo Čagalj svojim objektivom ‘ulovio’ bivšeg gazdu Dinama, koji se i dalje nalazi u Međugorju. Čagalj je Mamića fotografirao prilikom izlaska iz hotela.

Podsjetimo, Mamić je u Međugorje otišao 5. lipnja, samo dan prije donošenja presude kojom je osuđen na šest i pol godina zatvora.

16.11.2018., Medjugorje – Iako su se pojavile informacije da je Zdravko Mamic napustio teritorij Bosne i Hercegovine te otisao u Ujedinje Arapske Emirate kako bi izbjegao moguce izrucenje Hrvatskoj ispostavilo se da je rijec o neistini. Naime, Zdravko Mamic se i dalje nalazi u Medjugorju gdje boravi od 5. lipnja ove godine kako bi izbjegao izdrzavanje zatvorske kazne. Prica o bjegu postala je aktualna nakon sto je postalo izvjesno da bi BiH mogla izruciti Mamica Hrvatskoj.
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Komentiraj