FOTO: ‘Najveći showman’ premijerno prikazan na Trés chic filmskim večerima

Autor:

Sinoć je po prvi puta Trés chic ženska filmska večer održana paralelno u Zagrebu i Splitu na kojoj je premijerno prikazan najiščekivaniji film ovih božićnih blagdana – ‘Najveći showman’.

U zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema film koji diže raspoloženje na najjače došli su pogledati Sandra Perković, Marija Borić, Ivana Ergić, Kristina Krepela, Ivana Delač Đolo, Vedrana Linardić i Mirjana Mikulec, dok su u najvećem kinu u Dalmaciji – CineStar 4DX u Mall of Split došli Ana Čagalj, Gabrijela Budimir, Barbara Kurtović, Horvat Čagalj te mnogi drugi.

Redatelj Michael Gracey priredio je pravi filmski i glazbeni spektakl u kojem glavnu ulogu igra Hugh Jackman. ‘Najveći showman’ biografski je filmski spektakl koji slavi rođenje showbusinessa i osjećaj sreće kada se snovi ostvare. Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru koji je živio u 19. stoljeću, političaru, showmanu i biznismenu koji je praktički iz ničega osnovao cirkus nazvan Barnum and Bailey Circus, a koji je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

Film paralelno prati ljubavna priča dvoje glavnih glumaca – Hugh Jackmana i Michelle Williams koja dokazuje da ljubav ne poznaje granice. Ovaj film koji će u ovo blagdansko vrijeme dodatno podignuti raspoloženje na najjače, a u Hrvatskoj ga možete pogledati u svim CineStar kinima u distribuciji Blitza od 28. prosinca.

Film donosi glazbene poslastice koje je napisao dvojac Benj Pasek i Justin Paul, dobitnici Oscara za glazbu u prošlogodišnjem hit mjuziklu ‘La La Land’. Uz Hugh Jackmana, u filmu glume Zac Efron, Rebecca Ferguson, Zendaya te Michelle Williams.

Za projekcije obilježene Trés chic logom, žene od prvog dana pokušavaju dobiti ulaznicu više te su dvorane rasprodane, za što su dobrim dijelom zaslužni i partneri projekta koji ih daruju.

U Zagrebu su prije projekcije nastupili polaznici škole pjevanja Husar & Tomčić, dok je u Splitu nastupila Mia Mihanović uz podršku plesnog centra Vruća čokolada iz Splita.

Spremite se za nešto izvanredno, jer nakon što pogledate ovu filmsku čaroliju nećete ostati ravnodušni.

https://youtu.be/T0C_AT3SJzo

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.