FOTO Modnom revijom na dubrovačkoj Copacabani predstavljena nova kolekcija MANGO SHAKE

Modna kreatorica i manekenka Tijana Krstić na jednoj je od najpopularnijih dubrovačkih plaža “Copacabana Beach” predstavila novu kolekciju MANGO SHAKE. Kolekcija je inspirirana Tajlandom, a kreatorica je njome istaknula nježnu, ali u isto vrijeme i divlju stranu svake žene, te vještim stilskim trikovima ženama preporučila kako se njezine haljine mogu kombinirati na zanimljive i inovativne načine.

Upotrebom akromatskih boja crnom i bijelom, Tijana je istaknula nepredvidljivu stranu žene koja uživa u životu, a baš poput izazovne divljine Tajlanda, i ova je kolekcija istodobno namjenjena mladim i urbanim djevojkama,ali i poslovnim ženama koje su sigurne u sebe. 

„Jako sam uzbudjena sto sam predstavila u  Dubrovniku svoju drugu liniju pod nazivom Mango shake vec poznatog brenda Tijana Krstic ateliera čje su kreacije naisle na pozitivan feedback od strane velikog broja zena sirom Europe”, izjavila je kreatorica Tijana Krstić.

Modnu kolekciju s potpisom Tijana Krstić Ateliera nosile su manekenke poput Katarine Filipović, Petre Reskovac, Lea Davogić, Nade Dimitrijevic. 

Osim modne kolekcije Tijanu za Hrvatsku veže i ljubav prema atraktivnom Dubrovčaninu Tinu Sentiću zbog kojeg možda i promijeni stalnu adresu.

Komentiraj