FOTO: Modni dizajner Ivica Klarić slavi petnaest godina karijere

Autor:

Zvonimir Ferina

Ususret 27. sezoni tjedna mode Bipa FASHION.HR, koji predstavlja najbolje kolekcije hrvatskih modnih brandova, jedno od najpoznatijih imena modne scene, dizajner Ivica Klarić, slavi petnaest godina karijere.

Sa svojim brandom IK Studio, dizajner iz sezone u sezonu pokazuje kako su inovacije i kreativnost u klasičnom odijevanju znak istančanog stila. Nakon kratke pauze, na velikoj pisti Bipa FASHION.HR-a, Ivica Klarić će proslaviti 15 godina karijere.

Njegova vizija suvremenog muškarca oslanja se na klasiku i dobro skrojena odijela, ali ono što je Klarić otkrio svojim brojnim klijentima, jeste pažnja i posvećenost detaljima, koji klasično odijelo mogu potpuno personalizirati i učiniti ga modernim i šarmantnim.

“Bilo je tu jako puno sjajnih trenutaka, teško mi je izdvojiti jednu reviju. Najbolji trenuci su mi ipak oni nakon revije. Veliko uzbuđenje vlada u backstageu prije i za vrijeme showa, jako često se zadnje korekcije rade na modelima prije samog izlaza na pistu. I onog trenutka, nakon defilea, kad osjetiš feedback publike, kad prođe taj stresni dio, nastupi osjećaj zadovoljstva pogotovo ako su reakcije dobre”, prisjetio se Ivica Klarić najboljih trenutaka svoje karijere.

IK Studio Showroom u Teslinoj 12 (Zagreb)

“Za mene ne glazba zapravo inspiracija, obožavam ju. I sad kad sam počeo s pripremama za ovu slavljeničku reviju, prvo sam izabrao glazbu, a onda krenuo s radom na kolekciji. Tako ja radim revije. Nastojim upoznati svakog klijenta i svakom pristupiti individualno. Jedino tako otkrijete što mu je važno, koji je njegov stil i kako ga želi pokazati, a to je jako bitno kad radite custom made”, otkrio je dizajner.

Revija u sklopu Bipa FASHION.HR-a će se održati u subotu 27. listopada te će zatvoriti službeni dio programa poznatog hrvatskog tjedna mode.

Fotograf: Zvonimir Ferina

Model: Antun Kovačević

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.