FOTO: Koncert Miše Kovača raspjevao Spaladium Arenu

Sonja Dvornik

Koncert Miše Kovača pod nazivom ‘Samo nas nebo rastavit može’ raspjevao je više od 12 000 obožavatelja u splitskoj Spaladium Areni. Prošlo je pune četiri godine od njegovog zadnjeg velikog nastupa u “gradu pod Marjanom” i oduševljenje je nastupilo čim je legendarni glazbenik stupio na pozornicu.

S prvim taktovima pjesme ‘Poljubi zemlju’ s kojom je otvorena ova veličanstvena večer, znalo se da će ovaj koncert svima ostati u pamćenju. Mišo je potom nizao ostale hitove kao što su ‘Ako me ostaviš’, ‘Ti si pjesma moje duše’, ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Dalmatino’, ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’, ‘Drugi joj raspliće kosu’, ‘Nikoga nisam volio tako’ i ‘Dalmacija u mom oku’, a publika je zajedno s njim pjevala do kraja.

Ovaj koncert koji će zasigurno ući u povijest nisu propustile ni brojne poznate osobe iz javnog i društvenog života kao što su Andro Krstulović Opara, Aleksandra Dojčinović, Viktorija Rađa, Marija Borić te mnogi drugi.

Miši su se na pozornici pridružili klapa Rišpet te kćerka Ivana Kovač, a kao gosti iznenađenja nastupili su Alen Nižetić i Joško Čagalj Jole. Po završetku koncerta publika je svog omiljenog pjevača ispratila uz skandiranje “Mišo mi te volimo!”.

Komentiraj