FOTO: KLISAB izdao novi lookbook za njihovu PATCHPATCH kolekciju

Aleksandar Selak

Nakon što su svoju novu kolekciju za jesen/zimu predstavili na 25. BIPA FASHION.HR-u i osvojili modnu publiku, modni dvojac KLISAB predstavlja novi lookbook kao nastavak prezentacije PATCHPATCH kolekcije.

“Ovom kolekcijom dominiraju boje i uzorci koji do sada nisu bili naš prvi izbor i zbog toga nam je bila želja stvoriti pročišćen lookbook s naglaskom na sve odjevne komade i teksture materijala. Ove sezone nas posebice veseli izbor modela i vjerujemo da smo ovim lookbookom, osim same odjeće, uspjeli istaknuti i njihovu individualnu ljepotu i karakter“, objasnili su Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, koji su i na snimanju ovog lookbooka nastavili suradnju s Ivanom Vukušić i Lunom Valas iz agencije Talia Model te s talentiranim Aleksandrom Selakom.

Vizuali, koje potpisuje Aleksandar Selak, mladi fotograf koji je na našoj modnoj sceni već ostavio trag, naglasak stavljaju na sve odjevne komade i teksture materijala te s dominantnom, a opet nenaglašenom pozadinom postaju prepoznatljiv izričaj s KLISAB potpisom.

“Snimanje vizuala za KLISAB mi uvijek predstavlja izuzetno zadovoljstvo, a ova sezona je posebna po tome što smo sami osmislili set za snimanje i stvorili KLISAB verziju klasične bijele studijske pozadine te pomalo neurednim i neopterećenim slaganjem materijala razbili sterilnost bjeline i dodatno naglasili teksturu i strukturu odjeće ostajući pritom vjerni minimalističkom identitetu brenda“, rekao je mladi fotograf, koji već duže vrijeme surađuje s dizajnerima.

Promišljeni minimalizam s dizajnerskim pomakom glavna je nit vodilja u radu ovih modnih kreativaca za čije vizuale makeup potpisuje Petra Sever za Estee Lauder, a kosu Matej Tonković (Salon Glamour). Svi dostupni komadi mogu se isprobati i kupiti u KLISAB studiju uz prethodnu najavu putem maila ili facebook pagea.

Fotograf: Aleksandar Selak

Modeli: Ivana Vukušić, Luna Valas (Talia model)

Makeup: Petra Sever za Estee Lauder

Kosa: Matej Tonković (salon Glamur)

Cipele: Högl

https://web.facebook.com/klisab/

Komentiraj