FOTO: Kampanja Ivice Skoke i suradnica vraća glamur u neki potpuno drugačiji kontekst

Valerija Novak

Ivica Skoko iz sezone u sezonu oduševljava ne samo modnim kolekcijama, nego i suradnjama kojima svoju modnu priču drži u samom vrhu hrvatske mode već dugih 20 godina.

Nakon što je prošle sezone u suradnji s modnom blogericom i stilisticom Barbarom Repe snimio iznimno uspješnu kampanju i predstavio novu estetiku branda, Skoko ususret novoj reviji predstavlja novu seriju vizuala koje potpisuje talentirana fotografkinja Valerija Novak.

Od ideje, do realizacije savršeno usklađene haljine Ivice Skoke i zaigrana mašta u stylinzima Barbare Repe, rezultirali su kampanjom koja glamur vraća u neki potpuno drugačiji kontekst. Iako prepoznatljiv po red carpet izdanjima poznatih dama, u ovoj priči snimljenoj u eklektičnom prostoru kluba Pločnik, Skokine kreacije idealne su za svakodnevni život urbanih dama koje vole pustiti mašti na volju i prigrliti ženstvenost i luksuz u novom izdanju.

Glitter i glamur nisu rezervirani samo za večernje prigode. Ideja kreacije ovog je puta dijelom svakodnevnog života jedne mlade, urbane djevojke, koja voli biti nesputana i živjeti život punim plućima.

“Svaka djevojka tijekom noćnog izlaska vrijeme provede i ispred ogledala uz male ženske razgovore s prijateljicom. Tu dijelimo uzbuđenje i naše male tajne, a tu alkemiju mističnog i zaigranog željela sam ispričati u ovoj modnoj priči“, objasnila je blogerica i stilistica Barbara Repe.

Šminku za ovu kampanju koja opet dokazuje koliko su ovo dvoje kreativaca savršen spoj potpisuje Ivana Bilandžija Billy, a frizuru Katica Topčić za Kevin Murphy.

Komentiraj