Bojan Zibar

FOTO: Joško Čagalj Jole priredio tulum za pamćenje

Joško Čagalj Jole priredio je tulum za pamćenje na velikom koncertu u zagrebačkoj Ciboni.

Jedan od najpopularnijih hrvatskih zabavnih glazbenika proslavio je 20 godina karijere, rasprodavši sve ulaznice za koncert. Zabava je krenula već s prvim taktovima hita “Maksimalno”, što je bio znak za maksimalno dobar koncert. Njegova nevjerojatna energija i pozitivan stav, natjerala je sve na ples i pjevanje u glas.

Sinoć su u Ciboni bili i Jolini mnogobrojni prijatelji i kolege – Aleksandra Dojčinović, Sandra Perković, Valent Sinković, Marija Borić, Tonči i Ivan Huljić, Lana Klingor, Neno Belan te mnogi drugi.

Na velikom koncertu karijere pridružili su mu se Jelena Rozga, Klapa Rišpet, Milan Terze i Luka Basi. Posebno emotivno je bilo kada su Jolu iznenadile njegove tri kćeri s tortom, a dogodilo se još jedno iznenađenje kada su se na pozornicu popele Joline najveće obožavateljice sa specijalno dizajniranim majicama.

Publika svog omiljenog pjevača niti nakon bisa nije puštala da ode pa je Joško Čagalj Jole bio primoran otpjevati još dvije pjesme i to “Malo mi za sriću triba”  Doris Dragović te “Cesaricu” Olivera Dragojevića. Na kraju je publika ispratila Jolu ovacijama – “Jole mi te volimo”.

Komentiraj