FOTO: Izabrani modeli za nadolazeće revije Bipa FASHION.HR-a

Autor:

FOTO: facebook.com

Modni dizajneri, čije ćemo kolekcije za sljedeću sezonu imati prilike vidjeti od 19. do 27. listopada u Paviljonu 8 Zagrebačkog Velesajma te Studentskom centru u sklopu tjedna mode Bipa FASHION.HR, izabrali su modele za nadolazeće revije i najavili vrlo uzbudljive modne večeri.

Popularni hrvatski dizajneri su među rekordnim brojem prijavljenih mladića i djevojaka za casting, izabrali svoje favorite. Poznatim imenima iz svijeta manekenstva i licima koja su već godinama viđena na pisti Bipa FASHION.HR-a, pridružila su se i brojna nova lica..

Program Bipa FASHION.HR-a započinje revijama u Studentskom centru (19. listopada), a nastavlja se revijama u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma (do 27. listopada), a publici koja svake sezone željno iščekuje najveći modni događaj u regiji predstavit će se Ivica Skoko, Robert Sever, Ivica Klarić, I-GLE, Branka Donassy, Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, KLISAB, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, Unaesthetik, Jelena Holec, Mateyaneira, Twins i Staša Design.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.