FOTO: Energična kampanja za tjedan mode BIPA FASHION.HR

Autor:

FOTO: Franjo Matković

Tjedan mode BIPA FASHION.HR, koji ove sezone donosi brojne novitete u konceptu i programu, predstavlja službenu kampanju kao uvod u najiščekivaniji modni događaj ovog proljeća.

Vizuali, koje i ove sezone potpisuje poznati modni fotograf Franjo Matković, savršeno ilustriraju modni trenutak i poruku. Kampanja je u skladu s globalno raširenim porukama o snazi pojedinca i pravu na posebnost, s naglaskom na ulogu snažne i emancipirane žene u suvremenom društvu.

“Ovog puta napravili smo potpuni zaokret, kako u samom konceptu, tako i u realizaciji – priču smo vratili u stvarnost. Kroz masculine styling, karakternog modela te kolažiranjem neretuširanih i oštećenih fotografija postigli smo da kampanja odiše svježinom i nevjerojatnom energijom”, opisao je svoju inspiraciju Franjo Matković.

BIPA FASHION.HR najavljuje raznovrsni program koji se održava od 15. do 24. ožujka. U skladu sa statusom ovog tjedna mode, program će se održati na čak tri lokacije. U prekrasnom ambijentu Gliptoteke tjedan mode otvorit će modni dvojac I-GLE, dok je drugi dan rezerviran za potpuno novi koncept CITY NEW NOW, koji će dizajnerima omogućiti artistički pristup modnoj prezentaciji, a publici neposredniji uvid u modne kolekcije. Modne premijere nastavljaju se u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, a posebno mjesto u programu ima svečana dodjela modne nagrade Ana Lendvaj.

Ove sezone svoje će kolekcije pokazati najpoznatija dizajnerska imena i mlade snage među kojima: Ivica Skoko, Robert Sever, Arileo, Klisab, Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Price on Request, Morana Krklec, Ivana Janjić, Anthony Avangard, Twins, Jelena Holec, Unesthetik te pobjednica Fashion Incubatora Marijana Cigić, kao i gostujući modni brendovi iz regije, Mates i Mateyneira.

Fotograf: Franjo Matković

Model: Hilda Halilović, agencija Relatum models

Styling: Ana Nikačević

Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy

Šminka: Saša Joković

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.