FOTO: CITY NEW NOW Nesvakidašna prezentacija rada modnih dizajnera

Autor:

FOTO: Petra Mrša

Ususret najvećem tjednu mode u regiji, objavljen je program Bipa FASHION.HR-a koji ove sezone donosi brojne novosti. Uz grandioznu modnu pistu u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma čija gradnja počinje ovih dana, modni će znalci imati priliku uživati u nesvakidašnjoj prezentaciji rada modnih dizajnera koji će se predstaviti u sklopu programa CITY NEW NOW.

U prekrasnoj galeriji Gliptoteke HAZU u petak (16. ožujka) nastupit će: Ivana Janjić, Morana Krklec, Marijana Cigić i Unaesthetik. Sasvim drugačije promišljanje mode i artistička prezentacija uvest će publiku u kreativni svijet modnog stvaralaštva.

Prepoznat kao platforma koja promiče inovativan pristup modi, Bipa FASHION.HR ove sezone programom CITY NEW NOW želi prezentirati rad modnih dizajnera i njihovu želju da modom komuniciraju sve ideje i vizije na način koji dopušta sasvim individualan doživljaj mode. Rušenjem granica i stereotipa o nedodirljivosti visoke mode, publiku se uvodi u samu srž nastanka odjevnog predmeta i filozofije pojedinog branda.

Nakon programa u Gliptoteci koji se otvara u četvrtak (15. ožujka) revijom modnog dvojca I-GLE, tjedan mode nastavlja se svečanom dodjelom modne nagrade Ana Lendvaj u Muzeju suvremene umjetnosti (19. ožujka), a od 21. do 24 ožujka na rasporedu su revije na grandioznoj pisti u sklopu paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, na kojoj će nastupiti najpoznatija imena modne scene.

Fotografija: Petra Mrša

Kreativno vodstvo: Marko Šabarić

Model: Laura Bračun (Talia Model)

Styling: Ana Nikačević

Asistent stilistice: Aleksandar Selak

Kosa: Fabule de forma za Kevin Murphy

Makeup: Petra Sever

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.