FOTO: CineStar Pula otvorio vrata za posjetitelje željne dobrih filmova

Autor:

Željko Vidinović (facebook.com)

Sinoć je u Puli, gradu filma, CineStar konačno otvorio svoja vrata.

Oduševljeni Puljani su do posljednjeg mjesta ispunili kino u sklopu novootvorenog shopping centra Max City, gdje su nakon svečanog otvorenja uživali u jednom od trenutno najgledanijih filmova – ‘Bohemian rhapsody’. Prije filmske projekcije okupljene je pozdravio Hrvoje Krstulović, predsjednik uprave Blitz-CineStara.

“Zadovoljni smo da je naše 15. kino u Hrvatskoj, inače rezultat 15. godišnjeg investicijskog ciklusa Blitz-CineStara, baš u Puli i hvala vam na lijepom dočeku. Pula je grad filma i kulture te ćemo sigurno otvaranjem ovog modernog kina obogatiti ponudu kulture, ali i zabave u gradu“, rekao je Hrvoje Krstulović.

Sinoćnjem svečanom otvorenju CineStara nazočili su i članovi Uprave Blitz-CineStara, Hans-Heinrich Kieft te Jadranka Islamović, u ime premijera Republike Hrvatske, Ivan Bubić, državni tajnik iz Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu te mnogi drugi viđeniji Puljani, koji su uživali u društvu poznatih maskota Zvjezdica.

CineSta Pula ima tri kino dvorane, što ga čini najvećim kinom u Istri, koje će ponuditi najveći izbor filmova u svakom trenutku.  Moderno i posebno opremljeno kino, prvo s pet zvjezdica u Istri, krasi jedinstvena arhitektura, komfor te sofisticirani interijer.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.