Ljeto već kuca na vrata i brojimo još sitno do skidanja u kupaće kostime i kratke hlačice.

Za one koji ove godine nisu bili česti gosti fitness centara, niti pazili na prehranu, još nije prekasno da dovedete svoje tijelo u red.

Fitness treneri Sebastian Mendiković i Danijela Pupovac, poznata hrvatska trenerica koja već godinama provodi programe brzog skidanja tjelesne težine i iza sebe ima brojne zadovoljne korisnike, predstavljaju programe mršavljenje u trajanju od mjesec dana, a namijenjeni su teenagerima i odraslima.

FiteeN je program treninga i mršavljenja je namijenjen razvijanju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti teenagera. Treninzi se održavaju 3-4 puta tjedno uz pratnju stručnih trenera koji se brinu o pravilnom izvođenju vježbi te prilagođavaju vježbe svakom teenageru pojedinačno. Cilj treninga je da teenageri daju sve od sebe, postanu vitalniji i snažniji te zavole vježbanje i požele i ostatak ljeta provesti u pokretu i na svježem zraku. Pored vrhunskih treninga, teenagere se educira o zdravoj prehrani i kako ona utječe na naše tijelo i raspoloženje. Svaki polaznik Fiteen programa imat će zadatak voditi i dnevnik prehrane.

Program mršavljenja s imenom ‘5 do 12’ spas je u zadnji čas i uključuje kombinacije vježbi snage, metaboličkih i HIIT treninga koji su i namijenjeni brzom skidanju masti. Za priključivanje ovim treninzima potrebno je imati određeno iskustvo, jer je svako pravilno izvođenje vježbi ključno za brzo napredovanje u malo vremena koje imamo prije ljeta. Treninzi se održavaju 4-6 puta tjedno, a za vrhunske rezultate u ovako kratkom vremenu bit će potrebna apsolutna posvećenost polaznika. Polaznici ovoga programa vodit će dnevnik prehrane, koja će im biti prilagođena ili po popularnom Fat Killer programu ili određenim hormonalnim poremećajima ako ih imaju.

Programi mršavljenja započinju ponovo 18. lipnja, a rezultate ovih programa nećete vidjeti samo u broju kilograma već i u zadovoljstvu samim sobom.

Oni koji se tek odlučuju za mršavljenje, a nemaju iskustva u vježbanju, mogu se priključiti provjerenom Fat Killer online ili uživo programu u kojem će se kroz prilagođene treninge upustiti u svijet vježbanja i zdravog života.

Komentiraj