Nakon otvorenja Božićne bajke by Kaufland koje je donijelo i prvi snijeg na glavni zagrebački gradski trg, nastavljeno je s bogatim programom radi kojeg se posjetitelji uporno vraćaju našim veselim kućicama te uživaju u posebnoj gastronomskoj ponudi i najboljem glazbenom programu u gradu.

Vikend je započeo koncertom popularnih Swingersa – benda koji je posjetitelje vratio u zlatno doba američke glazbe te su uživali u najboljem swingu, jiveu, rock`n`rollu i twistu u gradu i sve to u božićnom ruhu.

Od glazbenih nastupa nas očekuje još mnogo toga, od Kikija Beluhana i Xmas Supaloversa, Alena Đurasa, Matije Cveka pa sve do Joe Pandura & Jedi of Retro Xmas Editiona, Jingle Brass Banda, Ajngemhtec trija i Trio Decora.

Pobrinuli smo se i za sve gurmane koji u Ski Roomu mogu uživati u Okrugljakovim zapečenim zagorskim štrudlama, raznim kobasicama, krvavicama sa zeljem i raznim specijalitetima sa roštilja.

Slatkoljupci mogu skočiti do Slatke bajke i razveseliti sebe i najdraže tradicionalnim fritualama, wafflima uz veliki izbor preljeva i umaka te vruće čokolade.

Prave domaće poslastice možete pronaći kod kućice Hudi Bitek by Jamnica gdje se nude specijaliteti poput kuhane šunke sa zeljem, štrukli s vrhnjem, najboljih kobasica u gradu te sendviča sa slavonskom šunkom.

Ne zaboravite se zagrijati uz veliki izbor kobasica i kuhanog vina uz, kao što i sam naziv kaže, Svijetu kobasica.

Dinamični duo Ciglenec & Misirača kod kućice Core Kornati Winter Edition nude veliki izbor zimskih delicija poput hrskavih rolica, bunceka, salate od hobotnice, tuna tartara, pohanog piceka i kaiserschmarrna.

Kućica Jelenovac nudi potpuno domaće slavonske specijalitete, kuhanu šunku, švargle, domaće kobase i kuhanu rakiju, dok Cheese bar ima sve od sarme i kobasice od vepra pa sve do morskih specijaliteta – bakalara i brudeta.

Advent je svečano vrijeme i zato nazdravite kod Franck kućice i ugrijte se toplim napitcima i raznim gastronomskim specijalitetima, a veliki izbor domaćih i stranih pića, pjenušavih vina i koktela potražite kod Antique Pelin & Hot by Badel kućice.

Najmlađi će na ovom adventu moći upoznati i Djeda Mraza, koji će posjetiti Božićnu Bajku svake subote u 11 sati.

Božićna bajka by Kaufland trajat će do 7. siječnja sljedeće godine.

Komentiraj