FOTO: Blagdanska LuLu Couture kolekcija

Autor:

Maja Kljajić

Da u božićno vrijeme ne moraju samo blagdanske slastice biti slatke, dokazuju novi odjevni komadi modnog branda LuLu Couture koje najjednostavnije opisuje upravo taj pojam.

Dizajnerica Martina Tutić za božićni edition ostaje vjerna tradiciji, kako i dolikuje u ovo vrijeme blagdana, ali i vlastitom prepoznatljivom stilu.

Blagdanska kolekcija inspirirana je bojama Božića, romantikom i svaki komad odiše elegancijom i čistim linijama skladno spojenih materijala. Glavni naglasak stavljen je na tople i udobne haljine u prigodnoj crvenoj i zelenoj boji, kojima je dizajnerica dala poletnost aplicirajući na rubove široke volane. Za vječne partijanerice koje se spremaju za sezonu božićnih domjenaka, doček Nove Godine i sličnih tematskih partya, tu su svjetlucave haljine i suknje u kojima neće moći proći neopaženo.

Za romantičarke je ponudi u prozračna haljina s lepršavim rukavima i jednom jednostavnom mašnom. Materijali su, kao i uvijek kod ovog popularnog branda, prirodni, a najčešće je korištena svila, viskoza, vuna i pliš te su boje, iako prigodne za nadolazeće razdoblje, izuzetno nosive i ostatak godine. Dodatak modnim komadima je i nakit koji će biti kao stvoren upotpunjavanje odjevnih kombinacija, ali i za darivanje svojim najdražima.

Istaknimo kako je hrvatska modna scena bogatija za još jednu lokaciju LuLu Couture trgovine – u samom srcu Grad Zadra, na adresi Zore dalmatinske 2. Kolekcija će također biti dostupna na već poznatoj zagrebačkoj adresi u Gundulićevoj ulici 3.

Model: Darija Gabrić

Make up: Sanja Hrstić Kuterovac

Frizura: Mijo Majhen

Foto: Maja Kljajić

http://www.lulucouture.eu/

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.