Flydubai preuzima letove između Zagreba i Dubaija do ožujka

Autor:

FOTO: facebook.com

Aviokompanija flydubai će preuzeti letove između Dubaija i Zagreba od 2. prosinca 2018. godine do 30. ožujka 2019. godine, nakon čega će letove ponovno preuzeti Emirates.

Time će partnerske zrakoplovne tvrtke na najbolji mogući način iskoristiti postojeći kapacitet kako bi se povećanjem frekvencija zadovoljila potražnja za letovima na ovoj liniji tijekom zimskih mjeseci.

Tijekom navedenog razdoblja let FZ 1793 će kretati iz Dubaija u 10.00 sati i sletjeti u Zagreb u 13.15 sati po lokalnom vremenu. Povratni let FZ 1794 će iz Zagreba poletjeti u 14.30 sati i sletjeti u Dubai u 23.00 sati po lokalnom vremenu.

Flydubai će na ovoj liniji letjeti novim zrakoplovom tipa Boeing 737 MAX 8 koji putnicima nudi napredno iskustvo putovanja. Emirates i Flydubai će nastaviti putnicima nuditi iskustvo putovanja u skladu s vrijednostima obaju brendova pa će tako letovi flydubaija za Zagreb kretati i dolaziti na Terminal 3 u Međunarodnoj zračnoj luci Dubai (DBX), omogućujući neometanu povezanost s ostalim letovima u modernom Emiratesovom hubu u Dubaiju.

Naime, obje aviokompanije putnicima nude brojne mogućnosti putovanja u sklopu svoje komplementarne mreže destinacija koja trenutno, zahvaljujući ugovoru o codeshareu, broji 90 destinacija, s nekoliko novih koje će uskoro biti dostupne.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.