FAVORIT Baby Lasagna opet skočio na kladionicama, pogledajte

Autor:

25.02.2024., Zagreb - U studiju HRT-a odzana je Dora, Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije. U finalu je pobijedio Baby Lasagna pjesmom Rim Tim Tagi Dim. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Marko Prpic/PIXSELL

Baby Lasagni, hrvatskom predstavniku na Eurosongu nakon pobjede na Dori 2024., opet je skočio na kladionicama i nalazi se odmah iza Ukrajine, koja je na prvom mjestu.

Marko Purišić ili Baby Lasagna, koji je na izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije pobijedio s pjesmom Rim Tim Tagi Dim, i dalje je drugi na kladionicama, no sada ima 13 posto šanse za pobjedu, dok Ukrajina ima 14, prema stranici Eurovisionworld.

Screenshot/eurovisionworld/odds

Slijede Island i Italija s po osam posto, Belgija i Švedska s po pet posto, te UK i Francuska s po četiri posto, piše HRT.

U isto vrijeme, spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim, koji je objavljen prije devet dana, ima već više od 1,3 milijuna pregleda.

Izbor za najbolju pjesmu 68. Eurovizije održat će se u švedskoj Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja, nakon što je na prošlogodišnjem Eurosongu pobjedu odnijela njihova predstavnica Loreen.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.